Technologie

Doordat wij  gebruik maken van up-to-date software kunnen wij garanderen dat de websites van onze klanten de juiste technologieën bezitten. Welke technologieën hiervoor worden gebruikt zijn afhankelijk van de wensen van de klant.

JOOMLA!

Wij zijn gespecialiseerd in het populaire Joomla! CMS. Dit is wereldwijd één van de meest gebruikte Open Source Content Management systemen wat wordt ondersteund door een internationale community van getalenteerde ontwikkelaars. Hiermee is iedere website te maken en makkelijk uit te breiden met gewenste functies. Bijvoorbeeld een foto of video galerij, Social Media integraties, iDEAL betalingen, agenda, online magazines, e-commerce shops en portals. Bovendien is het onderhoud eenvoudig waardoor u het in eigen beheer kunt nemen. Doordat Joomla! volledig Open Source is worden er continu updates door de actieve community uitgebracht. Hierdoor bent en blijft u verzekerd van een stabiel en veilig CMS. We onderscheiden ons door de zeer hoge kwaliteit van Joomla! websites die we ontwerpen en bouwen. 

WAT IS EEN CONTENT MANAGEMENT SYSTEEM (CMS)?

Een content management systeem is software dat alle inhoud van uw website bijhoudt. Inhoud kan eenvoudige tekst zijn, foto's, muziek, video, documenten, of eigenlijk alles wat u maar kunt bedenken. Een groot voordeel van het gebruiken van een CMS is dat het bijna geen technische vaardigheden of inzicht vereist om de inhoud te beheren. Het CMS beheert alle inhoud, zodat u dat niet hoeft te doen. U kunt er ook voor kiezen om uw website volledig door ons te laten onderhouden. Dan heeft u er geen omkijken meer naar.

DATABASE

Op onze servers is standaard MySQLi geïnstalleerd. Dit is een open source database die grote hoeveelheden data kan verwerken. Hierdoor is MySQLi uitermate geschikt voor zowel kleine als grote websites.

HOSTING

Onze servers zijn speciaal voor Joomla! geoptimaliseerd. Via ons control panel beheert u in enkele stappen uw site. Onze hosting omgeving is een zogenaamde 'cloud' oplossing. Hierdoor kunnen wij een hoge up-time bieden van onze servers. Als er een bepaald component uitvalt wordt dit automatisch door de rest van de cloud overgenomen, waardoor de servers toch bereikbaar blijven.

  • MySQLi database
  • E-mail accounts
  • Webmail
  • Subdomeinen
  • DNS beheer
  • FTP accounts
  • PHPMyAdmin
  • Backups
  • Webstatistieken

Overtuigd? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.